top of page
Tech-lead.jpg
Tyvärr, produkten är inte tillgänglig
belking mobilladare
billiga smeg produkter
billiga samsung mobiler
ksix smartklocka
billiga logitech produkter
gaming vecka.png
mobiltillbehör.png

Billiga mobilskal & Tillbehör

Är du ute efter mobilskal av högkvalité som håller ett tag ? Vi på Teknikly.se fokuserar på kvalité ´s varor till låga priser.

Fynda din nya mobilskal hos oss och spara upp till 60% och slipp dryga reparations kostnader.

Billiga och prisvärda Smartklockor & Aktivitetsklockor

En bra smartklocka eller en aktivitetsklocka hjälper dig mycket när du tränar och är aktiv.

Håll koll på hur många steg du tar dagligen och ha koll på din sömn.

Köp din nya smartklocka hos oss och spara 100 lappar. Oavsett om du söker en smartklocka som matchar din outfit eller om du bara älskar att vara aktiv så har vi den slitstarka smartklockan just för dig!

Prisvärda Mobiler & Surfplattor

​På Teknikly.se erbjuder vi mobiler för alla behov! Är du ute efter en extra telefon eller kanske en telefon du hade tänkt använd på jobbet. Oavsett vilken telefon du är ute efter så har vi det! Fynda din billiga mobil hos oss och spara upp till 50% Vi erbjuder alla våra kunder 2 års fabriksgaranti på alla våra produkter! Köp din nya telefon eller surfplatta hos oss och få hem den blixtsnabbt.

Varför handla av oss?

Jo för att vi kan elektronik! Vi på Teknikly har stort intresse av elektronikprylar. Vi har ett handplockat sortiment som vi vet konsumenter är ute efter. Alla våra produkter vi tar in så testas produkten av experter först och håller den vår kvalité´s kontroll så tar vi in produkten för försäljning. Teknikly.se har lager och kontor här i Stockholm alla våra produkter skickas direkt från vår egna lager. När du handlar av oss ser vi till att du alltid blir nöjd. Därför erbjuder vi dig som kund alltid öppetköp i 365 dagar, Snabba leveranser, trygga betalningar med Klarna och Stripe och en härlig kundservice som finns tillgänglig 7 dagar i veckan.

bottom of page